EL NOSTRE INICI

PASSIÓ PELS DOLÇOS

Dolços al teu gust neix quasi per casualitat. Pel gust per fer postres i pastissos diferents per la familia, pels amics. Finalment vàrem anar més enllà obrint aquesta petita botiga. I com en tot en aquest món, la millor publicitat és la que fan els clients que han tastat els nostres dolços i ens recomanen.

A partir d’aqui, hem obert el nostre horitzó a d’altres tipus de dolços, com galetes, cupcakes, cakepops i d’altres de més tradicionals.

El secret es crear amb cura i afecte cada encàrrec que rebem, ja sigui un pastís o unes galetes personalitzades.

ELS PASTISSOS

MÉS QUE UN DOLÇ, UN REGAL ÚNIC E INOBLIDABLE.

En el món actual, on tots tenim de tot, és molt difícil trobar un regal sorprenent i al grat de tothom.

Una bona opció és un  pastís personalitzat. És un regal únic, que no deixa indiferent ningú, ja sigui petit o gran. És posible triar el farcit, el sabor, el color… Fins i tot la decoració, que es pot combinar amb galetes, cupcakes i altres dolços personalitzats per a grans celebracions.

LA BOTIGA

COMPARTINT L’ESTONA AMB AMICS

La nostra botiga és petita però acollidora, on sempre trobareu algú conegut, o no,  amb qui compartir l’estona prenent alguna cosa. Amb un tracte familiar i proper.

ALTRES VESSANTS DEL NEGOCI: FIRES

FENT FIRES VÀREM ENGEGAR EL NOSTRE NEGOCI. Vàrem participar en moltes edicions de la Fira del Vi i del Formatge, arreu del territori català. I a d’altres fires a St. Pere de Vilamajor i a St. Antoni de Vilamajor entre d’altres.

ALTRES COL·LABORACIONS:

EVENTS ESPECIALS

FEM XOCOLATA DESFETA, XURROS, BATUTS O MAGDALENES PER ACTIVITATS CIUTADANES.

VALL D’EN BAS

FIRA DEL VI I DEL FORMATGE

ST. PERE DE VILAMAJOR

12é TAST DE BOLETS

ST. ANTONI DE VILAMAJOR

CURSA FEM SUI

ST. ANTONI DE VILAMAJOR

MOSTRA GASTRONÓMICA

xurros i dolços al teu gust